History

 

Stage
klink voor meer info

Na bijna 10 on the road te zijn geweest en ruim 20 jaar voor mijn werk met grote regelmaat in een vliegtuig te zijn gestapt, was het tijd om het dichterbij huis te gaan zoeken. Het is nu alweer bijna 5 jaar geleden dat ik de festivals en evenementen zelf kon opzetten en produceren. Een prachtige uitbreiding van wat ik al die jaren als tourende producer kon ervaren. Deze kennis heeft veel bijgedragen tot het in de puntjes verzorgen van een festival of evenement. Als event producer waren mijn verantwoordelijkheden; begroting maken en bewaken, inhuren materialen, intekenen van de locatie op schaal, technische productie, inhuur en aansturen personeel, vergunning aanvragen en begeleiden, artist handling en alles wat er nog meer gedaan moest worden.

klik voor meer info
klik voor meer info

On tour, een productioneel, logistieke en management uitdaging en zeker met artiesten in een internationale werkomgeving.Het verzorgen van de technische voorbereiding, het transport, het verblijf, de crew en de band was iedere dag een feest om aan te werken. De communicatie met het buitenland was niet altijd zoals je dat graag ziet, maar die tegenslagen leveren natuurlijk weer goeie verhalen op voor bij de BBQ.

klik voor meer info 

Als Operationeel Project manager was ik verantwoordelijk voor de technische invulling van veel TV programma’s. Ook personeel, ARBO/veiligheid, planning budgetbewaking waren belangrijke onderdelen van mijn functie. Tevens betrokken bij de opleiding van vele AV collega’s van United.

klik voor meer info
klik voor meer info

foto ©Hester Doove

Als technicus vele jaren actief geweest voor radio en TV programma’s. Naast het verzorgen van het geluid waren bijkomende ondersteunde zaken in licht, grip, decor en andere productionele zaken heel normaal. Meerder jonge geluidsmensen opgeleid en begeleid tot ervaren AV technici.

klik voor meer info
klik voor meer info

10 gewerkt als verkoper professioneel audio en video apparatuur bij Raf Hifi Stereo/Raf Professional. Was daar verantwoordelijk voor de inkoop van de professionele apparatuur. En als adviseur veel professionele klanten van Raf geholpen met hun aankoop en investeringen. In deze periode als vrijwilliger betrokken bij Ziekenomroep RANO Amsterdam.